DOI: https://doi.org/10.18371/fcaptp.v2i11.29040

ОБҐРУНТУВАННЯ ЗАХОДІВ ЩОДО ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ТРУДОВИМ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА

B. B. Кривошей

Abstract


The paper considers the basic question the effectiveness of employment
equity in the current conditions of the enterprise.


Keywords


Working capital management system; evaluation system; types of stimulus-formulation; methods of stimulus ranking

GOST Style Citations


Добрынин А.Н., Дятлов С.А. Человеческий капитал в транзитивной экономике: формирование, оценка, эффективность использования. – М.: Наука, 1999г.

Кривошей В.В. Оцінка ефективності формування добробуту ресторанного
господарства за методикою ефективного управління трудовим капіталом // «ZPRAVY VEDECKE IDEJE - 2010», materially VI meznarodni vedecko-prakticka ta nabor stati, Dil 2 Ekonomicke vedy, Praha, Publishing House, “Education and Science” s.r.o (33-41)

Kryvoshei V.V. Peculiarities of the process of investment in intellectual capital // Scientific journal "Finance and Risk" organised by the Finance Department, Faculty of National Economy, University of Economics in Bratislava in the Slovak Republic

Martignany M., Kryvoshei V., Skills shortages and training in restaurant enterprises // ези доповіді Міжнародної науково-практичної конференції «Облік, аудит, фінанси: сучасні проблеми теорії, практики та підготовки фахівців»; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2010. – 292с.

Кривошей В.В. Динамика трудовых ценностей украинских работников отрясли ресторанного хозяйства // Современное образовательные технологии: материалы II Международной научно-практичной конференции (Пермь, 14 апреля 2010). Том 1 / Пермский институт (филиал) ГОУ ВПО «Российский государственный торгово-экономический университет». – Пермь: Изд-во «ОТ и ДО», 2010 (43-49)

Кривошей В.В. Оцінка та моделювання показників ефективності управління
трудовим капіталом підприємств ресторанного господарства // // Економіка: проблеми теорії та практики: Збітник наукових праць. – Випуск 263: В 9 т. – Т V. – Дніпропетровськ: ДНУ, 2010. – с.308 - 405

Кривошей В.В., Оспіщев В.І. Економічний механізм підвищення
продуктивності праці в підприємствах ресторанного господарства – Монографія: ХДУХТ- 255с. 2009





Copyright (c) 2014 B. B. Кривошей

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

ISSN (print) 2306-4994, ISSN (on-line) 2310-8770